FERICE DE CEI FLAMANZI DUPA IUBIRE

25 11 2008

Pentru foarte multi oameni frumoasa zi din viata lot este ziua casatoriei,ziua in care li se implineste una dintre dorintele vietii,dar oare de ce? Raspunsul este simplu la prima vedere,cineva te iubeste si alege sa-si imparta viata cu tine.Aceasta minune a iubirii este de o frumusete coplesitoare,asta daca stii sa o faci asa.sau poate fi o celula rece daca nu alegi sa iubesti.

De cele mai multe ori motivul pe care il aducem atunci cand suntem nefericiti in relatia de casatorie numai.este dotul sau sotia numa mai iubeste; tata , mama , sora , fraele nu ma mai iubesc.Dar ca sa nu vedem cat suntem de firesti de multe ori va trebui sa va aduc un exemplu actual din viata noastra de familie.De cate ori nu ne-am mai aratat dragostea fata de partener/partenera , parinti sau copii pentru simplul motiv ca ne-au gresit sau suparat poate cu lucruri minore,accidente sau probleme de morala.Ne aratam de multe ori  doar dragostea despre care ne vorbeste Isus in predica de pe munte: ”daca iubiti numai pe cei ce va iubesc ce rasplata mai asteptati? ”

Aceasta este dragostea naturala,da ce pot sa spun despre ea decat ca e saraca , goala si nu te imbogateste cu nimic.Isus Hristos spune ca asa iubesc ”vamesii”.Dar oare cum trebuie sa iubim noi,ce fel de dragoste trebuie sa reflecte viata noastra in fiecare secunda? Veniti sa ptivim la iubirea Domnului Isus Hristot si sa vedem cat de mult se regaseste ea in vietile noastre.

Nu poti sa stii cum iubesti pana nu dai  ochii cu adevarata si bogata dragoste pe care o putem invata numai de la Isus Hristos. Nimeni nu se naste iubind ca Domnul iar pocainta nu este decat momentul in care ochii ni se deschid si iubim modul in care Hristos ne-a iubit. El ne-a indemnat sa invatam din viata Lui, din moartea si trairea Sa. Nu filmele ,nu povestile sau romanele ne invata iubirea ci moartea insangerata si indurerata pe care Hristos a inghitit-o pentru un singur scop: ca tu si eu sa fim eliberati de pacate si sa traiesc hranindu-ma din iubirea Lui.

Doamne…. invata-ne sa iubim ca Tine,ca de prea multe ori dragostea noastra este de inderzis zgarcita,nu ne iubim decat pe cei ce ne fac bine si ignoram pe cei neinsemnati noua. Ajuta-ne Doamne sa-i iubim si pe cei pacatosi cum tu ne-ai iubit pe noi,ca si noi am fost murdari si plini de ura/dar Tu tot ne-ai iubit.Iarta-ne Doamne pentru nepasarea pe care o aratam fata de aproapele nostru, am uitat sau poate nu am invatat niciodata sa iubim ca Tine.am pozat ca si crestini poate ani, dar nu stiu cate secunde am iubit in tot acest timp. Fie-ti mila de noi si invatane sa iubim ca altfel murim degeaba

amin



Acțiuni

Information

Lasă un comentariu